Wirtual walk

Polityka Prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI

z dnia 25.05.2018

 

W związku z wejściem w życie, od 25 maja 2018roku, Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 o ochronie danych osobowych zwanej dalej RODO,  informujemy że:

  1. Administratorem Pani/a danych osobowych jest Platforma Rozwoju S.A z siedzibą w Lisów 4, 05-610 Goszczyn NIP 951-230-94-84, e-mail: hotel@skal-hotel.pl
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi proszę kontaktować się z Administratorem  pod adresem e-mail hotel@skal-hotel.pl
  3. Pana/i dane będą przetwarzane w celu realizacji sprzedaży towarów i usług na podstawie niezbędności do realizacji umowy z osobą, której dane dotyczą (art. 6 ust. 1 lit. b RODO), a także prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Administratora (art. 6 ust. 1 lit. f RODO) w celu rozpatrzenia reklamacji, dochodzenia i obrony wzajemnych roszczeń, jak również o przekazywaniu informacji o własnych towarach i usługach.

Dodatkowo, przepisy prawa wymagają od nas przetwarzania Pani/a danych dla celów podatkowych i rachunkowych. Po wyrażeniu zgody  Pani/a dane przetwarzane są też w postaci plików cookies na naszej stronie internetowej.

  1. Dane mogą być udostępniane podmiotom zewnętrznym na zasadzie umowy powierzenia w celu obsługi księgowej, obsługi informatycznej, obsługi kurierskiej, obsługi prawnej.
  2. Dane nie będą przekazane poza Europejski Obszar Gospodarczy.
  3. Dane osobowe przetwarzane będą przez okres niezbędny dla wykonania umowy, a po  tym okresie dla celów i przez czas oraz w zakresie wymaganym przez przepisy prawa lub dla zabezpieczenia ewentualnych roszczeń, lub do czasu cofnięcia udzielonej zgody.
  4. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  5. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych do jej wycofanie. Skorzystanie  prawa cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  6. Ma Pan/i także prawo do przenoszenia danych (w szczególności historii transakcji)
  7. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  8. Administrator nie stosuje zautomatyzowanego podejmowania decyzji.
do you know the date?

Explore our packages to stay

you know the dates of your stay?

date of stay

arrival
15
August 2018
departure
16
August 2018
buy a gift

Give a gift

This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close